Ingeniør

Torben har en varieret hverdag, hvor han både sidder bag skrivebordet og er ude i marken. Her har han et stort samarbejde på tværs af faggrupper, hvor hjælpsomhed og faglighed fylder lige meget. Og det nyder han.

Afspil video

Tandhjulene kører som smurt her, for alle ved alt om tingene og har overskud til de tekniske snakke. Folk tager ansvar og føler samme ejerskab, som hvis de drev deres eget firma.

Vær med til at omstille elnettet til en grønnere fremtid

Vi har brug for at forstærke, udbygge og vedligeholde elnettet, hvis Danmark skal leve op til vores grønne ambitioner – og det er her, du kommer ind i billedet. Uanset om du går analyse- eller projektledervejen, får du en varieret hverdag, hvor du både sidder bag skrivebordet og går med sikkerhedssko ude på anlæggene.

Analyse- og anlægsspecialist

Du dimensionerer nye anlæg og bidrager med udvikling af nye koncepter, og du sikrer, at vi udnytter kapaciteten optimalt.

Projektingeniør

Du laver projektplaner og er projektleder for udførelse af nye elanlæg, hvor du tager højde for pris, tid og kvalitet, og du samarbejder tværfagligt med dine kolleger og samarbejdspartnere for at nå i mål.

Et stærkt team, der lader dig op

Dine stærkeste samarbejdspartnere bliver elektrikere, tilsynsførende og andre kolleger med fagligheder, der er forskellige fra din egen. Især hvis du som Torben vælger at komme meget ude på vores sites.

Vi arbejder med hinanden og ikke over eller under hinanden. Og så er folk supersøde, hvis der er noget, man har misforstået.

Du får frihed i projektstyringen

Allerede fra dag 1 tror vi på dine kompetencer. Derfor stoler vi også på, at du selv ved, hvad der skal til, for at dine tidsplaner bliver overholdt. Og vi har de nødvendige ressourcer klar, hvis du vurderer, at der er brug for det.

Min chef stoler 100 % på mine evner. Jeg føler mig aldrig kigget over skulderen eller holdt i ørerne. Den tillid sætter jeg pris på.

Er du tændt på at blive vores nye ingeniør?