Montør

Steen elsker kabler og frisk luft. At der sker noget, og at dagene ikke er ens. Som montør i Nexel får han alt det og frihed til at forme sin arbejdsdag. Derfor er det hans drømmejob.

Afspil video

Jeg går tit i Nexel-tøj, også når jeg har fri. For jeg holder af mit arbejde, og jeg er glad, når jeg står op. Og så bliver det vel ikke meget bedre.

Et job for dig, der elsker at være ude

Som montør i Nexel er der flere forskellige arbejdsopgaver.

Du arbejder med nybyg og vedligehold af 0,4 kV og 10 kV-anlæg. Du tilslutter kunder til elnettet og arbejder med udvidelser af elnettet, så der er plads til de nye kunder.

Vi lærer dig det, du skal vide

Du kan komme fra elbranchen, være forsyningsoperatør eller elektriker. Men vi hænger os ikke i, hvad du har lavet før. Bare du har mod på at lære og at arbejde i al slags vejr. Steen er fx oprindeligt uddannet kok.

Alt efter din baggrund har du mulighed for at komme på relevante kurser eller at blive uddannet forsyningsoperatør hen over de første 2 år.

Er du nysgerrig på livet som lærling? Så læs mere nedenfor.

Du kommer på sikkerhedskursus hvert år. For strøm skal ikke håndteres på autopilot. Derfor går vi op i, at tingene bliver ordentlige første gang, og at vi laver de sikre løsninger.

Du kører for dig selv, men står aldrig alene

Du får en arbejdsleder, der tager dig med på råd. For her går vi ikke op i kasketterne, men i at finde fælles løsninger. Og så møder du dine montørkolleger på dropstederne, og når I arbejder med højspænding, hvor I skal være to.

Vi er gode til både at hyggesnakke og dele nye ting, vi lærer. Her er ikke nogen, der er vigtigere end andre.

Er du tændt på at blive vores nye montør?