Installatør & maskinmester

Solvej og Nicklas har meget forskellige hverdage. Hvor Solvej sidder med beregninger og er knudepunkt mellem kunder og eksterne elinstallatører, planlægger Nicklas arbejdet for vores montører. Men de er begge glade for at have kolleger, hvor teamwork og faglig stolthed præger samarbejdet. 

Afspil video

Det er fedt at være den, der samler de løse ender. Og især et sted som Nexel, hvor alle er så engagerede og deler ud af deres viden.

Afspil video

Jeg er glad for, at jeg har et alsidigt arbejde, hvor jeg kan bruge min elektrikerbaggrund til at skabe forsyningssikkerhed. Og så er det fedt at arbejde med så høje spændingsniveauer.

Sæt spark i elnettet som installatør eller maskinmester

Din nye hverdag byder på mange muligheder – du kan både arbejde i elkontrolcentret, som drifts- eller anlægsspecialist, eller som arbejdsleder for vores montører.

Hvis du arbejder i elkontrolcenteret, overvåger du elnettet og kobler linjerne til og fra, når dine kolleger arbejder på dem. Du er altså garant for deres sikkerhed, når de arbejder med spændingsniveauer fra 10-50 kV.

Går du arbejdsledervejen, kommer du til at planlægge montørernes arbejde, vejlede dem og foretage besigtigelser, når der f.eks. skal laves udskiftninger eller reparationer.

Endelig kan du som drifts- eller anlægsspecialist arbejde med nyanlæg, hvor du laver en teknisk vurdering af området for den nye elforsyning, beregner om nettet kan klare udvidelsen og generelt sørger for, at alle krav er overholdt.

Bliv kollega med hjælpsomme specialister

Du kommer hurtigt til at mærke, at du bliver en del af et hold, der vil hinanden. For vi har en kultur, hvor vi lægger, hvad vi har i hænderne, hvis en kollega har brug for os. Især hvis du er ny.

Jeg har lyst til at gå på arbejde hver dag, fordi vi er så gode til at støtte hinanden. Og så kan man mærke, at alle er engagerede specialister inden for hvert sit område.

Gør de grønne visioner til virkelighed

Som ny kollega i Nexel kan du ikke undgå at arbejde for den grønne omstilling. Vores vedligeholdelse og udvidelse af elnettet gør det i stand til at bære de klimavenlige løsninger, Danmark har brug for i fremtiden. Det er vi passionerede omkring, og vi mærker, at netkunderne er det samme.

Det er fedt at arbejde med så vigtigt et område og at mærke, at kunderne er med på den. Det er noget af det, jeg er stolt af ved mit arbejde.

Er du tændt på at blive vores nye installatør eller maskinmester?