KARRIERE

Bliv en del af Nexel

Vi bygger og varetager driften af forsyningsanlæg, der sikrer strøm til vores fælles hverdag – på jobbet, i skolen og derhjemme. Som en aktiv spiller i sikringen af elforsyningen i Østdanmark og en væsentlig aktør i den grønne omstilling bidrager vi med vores viden og kompetencer til fremtidens løsninger – og gør dem til virkelighed til gavn for vores kunder, kolleger og omverden.

Vi skaber energi i fællesskab

I Nexel er vi specialisterne, der hjælper netselskaberne Cerius og Radius med at sikre, at strømmen kommer frem til elforbrugeren. Vi er over 500 kolleger, der overvåger, vedligeholder og udvikler elnettet for netselskaberne – og vi gør det døgnet rundt. Det betyder, at vi har kolleger, der driver projekterne og sikrer, at vi leverer det, vi har lovet. Kolleger, der sikrer høj forsyningssikkerhed og kundeservice – og kolleger, der er på stedet, når tingene skal fikses hurtigt og rigtigt første gang og medarbejdere, der hjælper netselskaberne med kundeservice.  

Vi er synlige i hverdagen, når vi rykker ud i vores biler med det karakteristiske X – og sikrer energi til hverdagen, eller når vi arbejder med store anlægsprojekter i byen og på landet. Vi er en vidensvirksomhed og en fællesskabsorienteret arbejdsplads med stærke kompetencer inden for drift og konstruktion af elforsyningsnet og anlæg.

Vi er specialister

Vores 500 engagerede medarbejdere spiller en aktiv rolle i at sikre energi til dig og samfundet omkring os. Det kræver kvalifikationer og specialisering – og her er vi også leveringsdygtige. Vi stiller altid med det bedste hold af medarbejdere og ledere til enhver opgave. Medarbejderudvikling en selvfølge, når vi sikrer de rette kompetencer – og et smil med på vejen. Vi bidrager hver dag til at løse udfordrende og spændende opgaver, og det giver glade kunder og kolleger.