Hånden på hjertet – ved du, hvem vi er?

Du kender os måske ikke i forvejen, og det er vi faktisk lidt stolte af. For de fleste møder os kun, når der ikke er strøm i kontakten, og vores vigtigste opgave er at sørge for, at det ikke sker.

Hvis du vil arbejde med forsyningssikkerhed og være en del af et fagligt fællesskab baseret på tillid – så vil vi rigtig gerne lære dig at kende.

Bag hvert kabelskab står et fællesskab

Hos os bliver du en del af et hold, der har optur over oppetiden. Du får 600 dygtige kolleger, der sætter en ære i at passe på elnettet. For det er ikke enkelt at arbejde med elforsyning. 

Derfor lytter alle fra montører til ingeniører til hinandens faglige input og står klar til at hjælpe hinanden.

Jeg er havnet det bedste sted i Danmark. Det er jeg ikke i tvivl om. Her har vi et powermaskineri, der bare kører, og vi har overskud til at være der for hinanden.

VI DRIFTER

44.000 km elnet

Vi drifter 44.000 km elnet – hvilket er 4.000 km længere end jordens omkreds

VI HOLDER OPPETIDEN PÅ

99,99 %

Takket være os er oppetiden på strømforsyningen i Østdanmark på 99,99 %

VI KLARER NEDBRUD PÅ

45 min

Når uheldet er ude, tager det i gennemsnit kun 45 min at fikse et strømnedbrud

Få en hverdag i balance

Hos Nexel stoler vi på hinanden. Både i forhold til, hvordan opgaverne bliver løst, og i hvilken rækkefølge.

Derfor kan du i vid udstrækning planlægge din arbejdsdag, som det giver mening for dig. Og arbejde hjemmefra, når det passer bedst. Naturligvis altid efter aftale med din leder og under hensyntagen til det gode fællesskab i afdelingen.”

Jeg havde slet ikke forestillet mig, hvor meget en fleksibel hverdag ville betyde for mig. Nu har jeg tid og luft i hverdagen, så jeg kan være mere til stede, når jeg er sammen med mine børn.

Vil du sætte

ved dit næste job?